Månedens Menu

Månedens Menu:    Kr. 187,00 pr couvert

 

Oktober:

Tallerkenanrettet Rødtungefilet m/Rejer og asparges, dertil kold tomatsauce og basilikum brød.
Helstegt Kalvespidsbryst m/Champignon, franske ærter, chips og hjemmelavet agurkesalat
Hindbær mousse.

November:

Tarteletter m/Rejer og asparges
Rensdyrkølle m/Waldorfsalat, tyttebær, æblekompot og brunede/hvide kartofler.
Citronfromage.

December:

Rejecocktail m/Flütes
Helstegt andebryst m/Hjemmelavet rødkål, brunede/hvide kartofler, æbler og svedsker.
Risalamande m/Kirsebærs sovs.

Januar:

Kanapéer m: Rejer og Dildsauce - Ferskrøget laks m/Asparges - Æggemouse m/Oliven
Mørbradgryde m/Bagt kartoffelmos og grøn salat
Pæretærte m/Sød cremefraiche

Februar:

Tallerkenanrettet Ananas m/Hjemmelavet hønsesalat, bacon og flütes.
Helstegt oksestriplon m/Perleløg og grønsagsblanding
Romfromage m/Kirsebær sovs

Marts:

Tarteletter m/Høns i asparges
Helstegt tender pork svinekam m/Rødkål og brunede/Hvide kartofler
Fløderand m/Syltede frugter