Månedens Menu

Januar:
Mulligatawnysuppe m/Flütes
Wienerschnitzel m/Tilbehør
Fløderand m/Syltede frugter

Februar:
Fisketallerken bestånde af:
Lakserulle m/Asparges, Røget hellefisk m/Pestocreme,
1/2 æg m/Rejer og kaviar, Flütes.
Sprængt andebryst m/Sprøde grønsager og peberrodssauce.
Ostelagkage m/Kirsebær.

Marts:
Rimmet laks på sprød salatbund m/pestocreme,
asparges og brød der anrettes på tallerken.
Helstegt svinekam m/Brunede kartofler, waldorfsalat og tyttebær.
Romfromage m/Kirsebærsovs.

April:
Tapas tallerken bestående af:
Hvidløgsstegte tigerrejer, Serranoskinke m/ostecreme,
Pandekage m/Røget hellefisk og brød.
Kalvespidsbryst m/Flødekartofler, honningstegte gulerødder,
hjemmelavet agurkesalat og grøn salat.
Toscatærte m/Sød cremefraiche.

 

Pr Couvert 182.00 Kr  (Min 8 Couverter)   

OBS: Til alle månedens menuer medfølger Kartofler og sauce