Sammensæt selv

Sammensæt selv deres Forret og Hovedret

Forretter:

Klar suppe eller Aspargessuppe
Kr. 59.00
2 Tarteletter m/høns og asparges
Kr. 62.00
 
Skinkeruller m/slikasparges og spinat
Kr. 75.00
Rejecocktail
Kr. 75.00
Kogt og stegt fiskefilet m/rejesauce-flutes
Kr. 79.00
 
Rejesymfoni m/dressing og flutes
Kr. 78.00
Hummersalat m/ananas
Kr. 83.00
Kogt laks m/dildsauce og flutes
Kr. 92.00
 

Hovedretter:

1/2 kylling m/agurkesalat
Kr. 101.00
Ribbenssteg m/medisterpølse og rødkål
Kr. 101.00
Skipperlabskovs
Kr. 118.00
Sprængt kam m/gemyse og peberrodssauce
Kr. 126.00
Wienerschnitzel m/Tilbehør
Kr. 163.00
Farseret mørbrad m/grøn salat
Kr. 135.00
Mørbradbøf i paprikasauce m/løse ris
Kr. 135.00
Lammesteg m/flødekartofler/grøn salat
Kr. 135.00
Indbagt kalkun m/bagt kartoffel– grøn salat
Kr. 139.00
Andesteg m/tilbehør
Kr. 144.00
Kalvesteg stegt som vildt m/tilbehør
Kr. 144.00
Dyresteg m/tilbehør
Kr. 149.00
 

Min. 8 Couverter