Julemenuer 2019

Juletapas
Sildetatar m/Pikant karrydressing - Tigerejer m Chorizo - Røget lakserulle m/Asparges - Oksespegepølse m/Valnøddecreme - Skinke m/Peberrodscreme - 1/2 æg m/Tunsalat - Frikadeller m/Julekål - Berberiandebryst m/Rødkål - Oste m/Frisk frugt - Ris a la Mande m/Kirsebærsovs
Pris pr couvert kr. 198.00 (Min 8 couverter)
Julebuffet nr. 1
Marinerede sild m/Karrysalat - Kryddersild - Lun fiskefilet m/Remoulade - Tarteletter m/Høns i asparges - Frikadeller m/Hjemmelavet rødkål - Glaseret hamburgerryg m/Grønlangkål, Brunede kartofler, Rødbeder og sennep - Ris a la Mande m/Kirsebærssovs
Pris pr couvert kr. 185.00 (Min 8 couverter)
Julebuffet nr. 2
Marinerede sild - Julesild - Karrysalat - Gravad laks m/Sennepsdressing - Roastbeef m/Kartoffelsalat - Leverpostej m/Bacon og champignon - Skinkerulle på salatbund m/Asparges - Lun fiskefilet m/Remoulade - Ribbensteg og hjemmelavet medister m/Julekål, rødbeder, Kanel og sukker - Ris a la Mande m/Kirsebærsovs - Julegodter og frisk frugt
Pris pr couvert kr. 203.00 (Min 8 couverter)
Julebuffet nr. 3
Hvidvinsdampet rødtunge m/Dildcreme, Rejer, Asparges og Flütes - Røget ål m/Æggestand - Lakserulle m/Peberrodscreme - Ananas m/ Hjemmerørt hønsesalat og bacon -  Roastbeef m/Remoulade og perleløg - Mørbrad medaljon m/Salat - Helsteg andebryst m/Æbler, svedsker og rødkål  - Ostefad m/Emmentaler, Blue Castello og Fransk brie - Ris a la Mande m/Kirsebærssovs - Julegodter og frisk frugt
Pris pr couvert kr. 270.00 (Min 8 couverter)
Alle vore salater, samt mange af produkterne er hjemmelavede og tilberedt efter principper fra "De gode gamle dage" Det lune til Tapas og Buffet bliver anrettet på passende fade og pakket i termokasser, lige til at servere
Brød og smør til buffet bestilles særskilt, Pris kr 15.00 ekstra pr. couvert
Bufferne kan bestilles anrettet på elegant engangs service
Gebyr for udbringning Kr. 90.00
Husk iøvrigt December måneds meny