Julemenuer 2020

 

Julemenu 1 (Min. 4 Couverter)

Marineret sild m/Karrysalat - Lun fiskefilet m/Remoulade – 1⁄2 æg m/Rejer – Roastbeef m/Peberrodssalat – 2 tarteletter m/Høns i asparges - Ribbensteg, medisterpølse - Julekål m/ Rødbeder, sennep, sukker og kanel - Ris a la Mande m/Kirsebærsovs.
Pris Pr. Couvert Kr. 189.00
Tilkøb af julegodter kr. 15.00 pr Couvert
   

Julemenu 2 (Min 6 couverter)

Rejesymfoni (Tun, skinke i tern, æg, rejer, ærter, strimlet salat) m/Dressing og Flütes  -   Fersk røget laks m/Asparges -  Ananas m/Hjemmerørt hønsesalat – Helstegt Andebryst m/Æbler, svedsker og rødkål  -  Frikadeller m/Julekål - Mørbradbøf m/Champignon a la creme -   3 slags ost m/Frisk frugt -  Ris a la Mande m/Kirsebærsovs – Julegodter.
Pris Pr. Couvert Kr. 250.00

Alle vores salater, samt mange af produkterne er hjemmelavede og tilberedt efter principper fra "De gode gamle dage" Det lune bliver anrettet på passende fade og pakket i termokasser, lige til at servere

Brød og smør bestilles særskilt, pris Kr. 15.00 ekstra pr. Couvert. Begge menuer kan bestilles ”Corona” anrettet i engangsemballage Kr. 10.00 ekstra pr Couvert - Gebyr for udbringning Kr. 90.00 - Husk i øvrigt december Månedens menu