Middagsforslag
Skaldyrs cocktail m/Krydderdressing og flütes
Helstegt svinekam m/Ristede petitkartofler, skysauce,
tyttebær og Waldorfsalat
Chokolademandeltærte m/Vaniljeis
kr. 192.00 Grundet covid 19 er det ikke muligt at Bestille denne menu i januar-februar-marts
Ananas m/Hjemmelavet hønsesalat, grønne asparges, sprød bacon og flütes
Gammeldags Oksesteg m/honning sauteret gemyse, glaserede perleløg
og hjemmelavet agurkesalat.
Pæretærte m/Sød cremefraiche
kr. 203.00 Grundet covid 19 er det ikke muligt at Bestille denne menu i januar-februar-marts
Fisketallerken bestående af:
Varmrøget laks m/Æggestand - ½ æg m/æggemouse – Rejer og røget hellefisk m/Sennepsdressing
Oksetyndstegsfilet m/Svampegratin, gemyse, hasselbagte kartofler og skysauce
Chokoladeskal m/Orangefromage
kr. 212.00 Grundet covid 19 er det ikke muligt at Bestille denne menu i januar-februar-marts
Fersk røget lakserulle m/Grøn asparges og lun flødestuvet spinat anrettet på en bund af salat.
Helstegt oksemørbrad m/Ærter og bacon
Hjemmelavet is m/Syltede frugter og chokoladesauce
kr. 246.00 Grundet covid 19 er det ikke muligt at Bestille denne menu i januar-februar-marts
OBS: Min. Bestilling 8 couverter
Specielle ønsker efter aftale