Sammensæt selv

Sammensæt selv deres Forret og Hovedret

Forretter:

Klar suppe eller Aspargessuppe
Kr. 70.00
2 Tarteletter m/høns og asparges
Kr. 67.00
Skinkeruller m/slikasparges og spinat
Kr. 80.00
Rejecocktail
Kr. 80.00
Kogt og stegt fiskefilet m/rejesauce-flutes
Kr. 84.00
Rejesymfoni m/dressing og flutes
Kr. 83.00
Hummersalat m/ananas
Kr. 88.00
Kogt laks m/dildsauce og flutes
Kr. 97.00

Hovedretter:

1/2 kylling m/agurkesalat
Kr. 106.00
Ribbenssteg m/medisterpølse og rødkål
Kr. 106.00
Skipperlabskovs
Kr. 128.00
Sprængt kam m/gemyse og peberrodssauce
Kr. 144.00
Wienerschnitzel m/Tilbehør
Kr. 173.00
Farseret mørbrad m/grøn salat
Kr. 140.00
Mørbradbøf i paprikasauce m/løse ris
Kr. 140.00
Lammesteg m/flødekartofler/grøn salat
Kr. 146.00
Indbagt kalkun m/bagt kartoffel– grøn salat
Kr. 149.00
Andesteg m/tilbehør
Kr. 154.00
Kalvesteg stegt som vildt m/tilbehør
Kr. 154.00
Dyresteg m/tilbehør
Kr. 160.00

Min. 8 Couverter